BitFleet logo

OPĆI UVJETI KORIŠENJA RJEŠENJA I ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA UNUTAR WEB I MOBILNE APLIKACIJE BITFLEET

Opće odredbe

Korištenje aplikacije BitFleet (u daljnjem tekstu BF) podrazumijeva korisničko poznavanje BF uvjeta korištenja te njihovo potpuno razumijevanje i prihvaćanje. BitFleet rješenje izrađeno je suradnjom poduzeća Ofir d.o.o. i Jet Osijek d.o.o. (u daljnjem tekstu Autori) koji nastavljaju suradnju po pitanju daljnjeg razvoja i podrške ovoj aplikaciji. BF rješenje uključuje web aplikaciju na internetskoj adresi www.bitfleet.eu te mobilnu aplikaciju za iOS i Android koju korisnici preuzimaju na svoj mobilni uređaj.
Iako Autori nastoje smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja BF servisa, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice i servisa. O svim izvanrednim okolnostima korisnici će biti obavješteni putem elektroničke pošte te internetske adrese bitfleet.eu.
Upotrebom ovih web-stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i upotrebe podataka opisanim u ovoj Izjavi te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.
Putem BF web i mobilne aplikacije moguće je prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, e-mail adresa, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj, oib, i druge podatke koji će kao takvi biti naznačeni u zahtjevima i/ili uvjetima. Web i mobilna aplikacija BF posjeduju mogućnost registracije korisnika od kojih se traže osobni podaci isključivo u svrhu korisničkog računa, izdavanja valjane fakture u slučaju zakupa BF aplikacije te kvalitetnijeg pružanja usluge ovisno o korisničkim preferencijama.
Za svrhu prikupljanja podataka u vezi sa statistikom posjećenosti web-stranica automatski se prikupljaju informacije povezane s njima koje mogu sadržavati IP adresu, vrstu web-preglednika, nazive domena, vrijeme pristupa, web-stranice s kojih je pristupano i slične podatke koji se uobičajeno prikupljaju u svrhu statistike web-stranica.

Upotreba Vaših osobnih podataka

BF sustav ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. BF i Autori mogu dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe kao što su statističke analize, omogućivanja korisničke potpore ili marketinške svrhe Autora ili pouzdanih partnera o kojima će posjetitelji biti pravovremeno obavješteni. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je upotreba Vaših osobnih podataka (osim za ranije naznačenih modela, uz obvezu potpune povjerljivosti).

Mjere zaštite podataka

BF i Autori zaštitu podataka uzimaju krajnje ozbiljno i shodno tome poduzimaju se različite i stalne mjere opreza u svrhu zaštite korisničkih podataka. Razmjena informacija obavlja se korištenjem Secure Socket Layer (SSL tj. HTTPS) tehnologije. Prikupljeni podaci se ne čuvaju duže no što je to potrebno za svrhu u koju su prikupljeni. BF i Autori se u potpunosti odriču svake odgovornosti koja bi na bilo koji način nastala uporabom ili zlouporabom sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice i servisa. Odricanjem od navedene odgovornosti BF i Autorima nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje.

Povjerljivost podataka trećih osoba

Ovi opći uvjeti zaštite osobnih podataka se odnose samo na uporabu i korištenje podataka koje BF prikuplja od korisnika. Ako se prebacite na bilo koju stranicu u vlasništvu trećih osoba, preporučamo pregledati izjavu o povjerljivosti podataka, a BF i Autori nisu odgovorni za načine i uvjete rada trećih strana. Mobilna aplikacija BF preuzima se korištenjem mrežnih trgovina App store ili Google Play koje prikupljaju osobne podatke u skladu s pravilima o zaštiti privatnosti koja su objavljena na njihovim stranicama. BF i Autori ne preuzimaju odgovornost za njihovu obradu vaših osobnih podataka.

Prekid usluge

BF i Autori pridržavaju pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti web i mobilnu aplikaciju. BF može u bilo koje vrijeme napraviti poboljšanja i to bez prethodne obavijesti. Ukoliko korisnik ne prihvaća Uvjete korištenja, obvezan je suzdržati se od uporabe i korištenja BF rješenja.

Promjena uvjeta korištenja

BF zadržava pravo u bilo kojem trenutku, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja. Sve izmjene stupit će na snagu odmah u trenutku objave na mrežnim stranicama. Korisnik se obvezuje povremeno iznova pročitati Uvjete korištenja kako bi se upoznao s eventualnim promjenama. Ukoliko Korisnik koristi BF nakon izmjene Uvjeta korištenja, podrazumijeva se da se upoznao s izmjenama, da ih razumije i u cijelosti prihvaća. Isključuje se odgovornost za bilo kakvu štetu prouzročenu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama uslijed takvih izmjena.

Računalna oprema

BF i Autori nisu i ne mogu biti odgovorni za bilo kakva oštećenja opreme Krajnjeg korisnika koja bi eventualno mogla nastati kao posljedica korištenja ovih servisa.

Kontakt za pitanja

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili imate dodatne nedoumice oko rada BF rješenja, možete nas kontaktirati putem e-pošte info@bitfleet.eu.

Svi uvjeti privatnosti koji ovdje nisu navedeni, pokriveni su Uvjetima privatnosti.